Skip to main content

Bell Schedules

JR. HIGH BELL SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
1st PERIOD 8:00 AM 8:55 AM 55 min
2nd PERIOD 8:59 AM 9:54 AM 55 min
3rd PERIOD 9:58 AM 10:53 AM 55 min
4th PERIOD 10:57 AM 12:35 PM 98 min
5th PERIOD 12:39 PM 1:34 PM 55 min
6th PERIOD 1:38 PM 2:33 PM 55 min
7th PERIOD 2:37 PM 3:34 PM 57 min
JR. HIGH LUNCH SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
A LUNCH 10:57 AM 11:27 AM 30 min
B LUNCH 11:31 AM 12:01 PM 30 min
C LUNCH 12:05 PM 12:35 PM 30 min
JR HIGH PEP RALLY SCHEDULE THURSDAY & FRIDAY
Description / Period Start Time End Time Length
1 PERIOD 8:00 AM 8:55 AM 55 min
2nd PERIOD 8:59 AM 9:54 AM 55 min
3rd PERIOD 9:58 AM 10:53 AM 55 min
4th PERIOD 10:57 AM 12:29 PM 92 min
PEP RALLY 12:39 PM 1:04 PM 25 min
5th PERIOD 1:08 PM 1:55 PM 47 min
6th PERIOD 1:59 PM 2:46 PM 47 min
7th PERIOD 2:50 PM 3:37 PM 47 min